Saç Simülasyonunda Süreç Nasıl İşler

Bu yazımızda size çokça sorulan soruların bazılarını yanıtlamaya çalışacağız. Adana Saç Simülasyonu Merkezi olarak danışanlarımızı yakından takip etmeyi ve sorunlarıyla yakından ilgilenmeyi kendimize ilke edindik. şimdi o sorular nelermiş bir göz atalım.

Saç simülasyonunda süreç nasıl işler ?

Boya atması normal mi ?

Sabah kalktığım da yastıkta boya dökülmesi, yastığımın boya olması normal mi ?

İşte buna benzer Saç Simülasyonu ile ilgili bir sürü soru alıyoruz.

Saç Simülasyonunda Süreç Nasıl İşler ?

Öncelikle danışanımızın kafa yapısı, yüz şekli, cilt yapısı ve altın oran ölçüleri bakımından detaylı bir analiz yapılır. Daha sonra seans sayısı planlaması ve kullanılacak ürünlerin kararlaştırılması aşaması vardır. Son olarak saç tasarımı yapılır ve işleme saç kesimi ile başlanır. Daha sonraki yazılarımda bu detaylara ineceğiz. Yinede saç simülasyonu ile ilgili sorularınızı yorum yaparak bize iletebilirsiniz.

Saç Simülasyonunda Boya Atması Normal mi ?

İlk seansta kişinin cilt tipi ve işlem yoğunluğuna göre değişiklik gösteren % 10 ile % 30 arasında boya atması normaldir. Saç Simülasyonunda İlk günler vazelin, açık olan gözeneklerin dış çevreden korunması ve bölgenin yumuşak kalması açısından önemli rol oynamaktadır. Saç Simülasyon Sonrası İlk günler kaşıntı olması çok normaldir.Gözeneklerin tamamen kapanması 21 günü bulmaktadır. İlk 21 gün ne kadar iyi ve ne kadar dikkatli bakarsanız uzun yıllar sorunsuz kullanacağınız bir işlem olur.

Sabah Kalktığım da Yastıkta Boya Dökülmesi, Yastığımın Boya Olması Normal mi ?

Sabah kalktığınızda yatakta boya olması genelde topik kullananların bildiği ve gerçekten rahatsız edici bir şey. Saç Simülasyonu İşlem sonrası bu görüntü hiç kimseyi memnun etmez tabi ki… Ama şöyle ki işlemin yapıldığı günden sonra 3 gün su değmemesi gerekiyor ve vazelin kullanımı ile bölge hem izole ediliyor, hemde baş derisinin sürekli nemli kalması sağlanıyor. İşte bu günlerde tavsiyemiz koyu renkli bir havludan yardım almak veya saç simülasyonu sonrası koyu bir yastık yüzü kullanmak.

Saç Simülasyonu Adana gibi nemli ve sıcak yerlerde ter riskini de arttıracağı için kaşıntı, kuruluk ve diğer travmatik durumların önüne geçmek amaçlı vazelin kullanımı şiddetle önerilmelidir. Bunun dışında ileri ki zaman dilimlerinde  kesinlikle yastığa yada herhangi bir yere akma durumu söz konusu olmaz.

 

 

 

Orçun Yıldız Saç Simülasyon Merkezi Adana

Sevgiyle kalın ☺️☺️

Bir cevap yazın