Saç Simülasyonu Adana 01

Karşılaşılan her sıkıntı insanı farklı şekillerde mutsuz etmekte, günlük hayatını etkilemektedir. İnsanların işlerini, günlük yaşantılarının güzel geçmesi, hayata olumlu bakmaları için bu tip sorunların olmaması gerekmektedir. Bu sorunlar arasında da diğer insanların da fark edebildiği saç dökülmesi sorunu bulunmaktadır.Bu sorunu karşıdaki insanlarında fark etmesi, kişiyi rahatsız etmektedir.  Eski günlerdeki saçlarına kavuşmak isteyenler yada daha yoğun ve kişiye özel modelleştirilmiş saç şekline sahip olmak isteyenler bununla ilgili yolları araştırmaya başlarlar. İşte bu süreçte buldukları yol saç simülasyonu olur.

Saç simülasyonu, özel altın iğneler ve özel boyalar ile epidermis tabakasına uygulanan özel bir işlemdir. Bunun için gerekli eğitimi almakla birlikte. Bu eğitimin altını dolduracak deneyime sahip olmak gerekir.

Orçun Yıldız Saç Simülasyon Merkezi olarak bu sektörde uzun yıllar mesai yapmakla kalmayıp çukurova üniversitesi Saç Bakımı ve Güzellik Bölümü/cilt bakımı estetik, mezunu olarak kendimizi bu işi en üst seviyede yapmaya adadık.

Bir cevap yazın