Saç Simülasyonu İle Kellik 1 Seansta Tarih Oluyor!

SAÇ SİMÜLASYONU İLE KELLİK SORUNU TARİH OLUYOR!

 

ORÇUN YILDIZ ADANA SAÇ SİMÜLASYON MERKEZİ İLE 1 GÜNDE SAÇINIZA GELEN MUCİZE SİZİ HAYATA YENİDEN BAĞLIYOR.

 

Saç dökülmesi mevsimsel değişiklikler, stres, demir eksikliği ve hormon bozuklukları saç dökülmesine neden olabilir.Bu durum ilk başlarda normal görünse de uzun süren saç dökülmeleri ciddi saç kaybına ve kellik sorununa neden olur. Bu manada yıllardır hizmet veren Orçun Yıldız Adana Saç Simülasyon Merkezi 2010 yılında Adana Reşatbey’de faaliyete girdi. Kalıcı makyaj ve saç simülasyonu konusunda ciddi çalışmalar yapan Adana Saç Simülasyonu deyince ilk akla gelen merkezin işletmeciliğini yapan Orçun Yıldız ve ortağı Necva Balıkçı ile yaptığımız röportajda hem Orçun Yıldız Saç Simülasyonu Merkezi tarihçesi hem de yapılan diğer işlemlerle alakalı merak edilenlere ışık tuttuk.

 

Adana Saç Simülasyonu Merkezi hakkında bilgi veren Orçun YILDIZ; 2010 yılında Reşatbey’de faaliyete giren işyerimizi sürekli geliştirerek farklı işlemleri de bünyemizde toplamaya başladık.Bu gelişme arzusuyla beraber  2015 yılında Ziyapaşa bulvarında Orçun Yıldız Kuaför ve Güzellik Merkezini Necva Balıkçı İle ortak bir çalışmayla açtık.Necva Balıkçı İskenderun da duru polikliniğin lazer epilasyon ve cilt bakımı dallarında göz bebeği  olduğu sıralarda beraber hareket edip ziyapaşa bulvarına kuaför ve güzellik merkezi konseptinde yer açmaya ve faaliyetimizi geliştirmeye karar verdirten kişidir dedi.

 

Orçun Yıldız ; Üniversite eğitimimi Çukurova üniversitesi Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri bölümünde cilt bakımı, estetik  üzerine  yoğunlaşarak tamamladım.Aynı zamanda işletmecilik kariyerime yön vermek amaçlı Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirerek iş hayatına atıldığımı söyleyebilirim.

 

KELLİĞE SAÇ SİMÜLASYONU İLE SON 1 GÜNDE SON VERİYORUZ.

 

Saç simülasyonu ile Adana ve Türkiye’nin her yerinden gelen danışanlarımıza daha gür ve daha estetik duran saç görünümü kazandırdık.Saç simülasyonu özellikle saç ekimi sonrası seyrek saç sorunundan kurtulamayan erkeklerin başvurduğu bir yöntem gibi görünsede kadınlarında sıkça tercih ettiği bir yöntem olmaya başladı. Saç simülasyonu ile kellik,yara izi,kırık izi,ameliyat izi ve saç kıran izlerine son vererek daha estetik bir görünüme kavuşturabiliyoruz.

 

Adana saç simülasyon merkezi ve Orçun Yıldız Saç Simülasyon Merkezi olarak Türkiye’nin birçok noktasında tanınmaya başladık.Özellikle yakın iller ve diğer illerden çok fazla tercih edilmeye başladık. Saç simülasyonu yaptırmak için Ankara,Mersin,Niğde,Hatay,Gaziantep,Urfa ve daha bir çok ilden insanlar gelmeye başladı bu bizim için gurur verici.

 

Youtube kanalı üzerinde Orçun Yıldız Adana Saç Simülasyon Merkezi olarak videolarımız yüksek izlenmeler aldı.

 

Adana Saç Simülasyonu deyince ilk akla gelen Orçun Yıldız Adana Saç Simülasyon Merkezi olmaya başladı ve bu Adana Saç Simülasyon Merkezi olarak bizi ziyadesiyle memnun etti.

 

Orçun Yıldız Adana Saç Simülasyonu Merkezi olarak verdiğimiz eğitimler ile insanlara ilham olmaya başladık.

Saç simülasyonunu ilk yapmaya başlayanlardanım. Bu konuda sürekli çalışmalar yaparak kendimi daha da geliştirmek benim hobim haline geldi.

 

Saç simülasyonu tıbbi bilgi, visagism bilgisi, renk bilgisi, hijyen bilgisi ve insan psikolojisi hakkında bilgi sahibi olmanın sanatsal bakış açısı ile birleşmesi ile yapılması gereken bir işlemdir, yaklaşık 6 yıldır bunun için kendimi eğitiyorum.

 

Saç Simülasyonu Geleceğin Mesleği ve aradığımız kriterlere sahip olan insanları Orçun Yıldız Adana Saç Simülasyon Merkezi olarak eğitmek konusunda bir misyon edindik.

 

Eğitimlerimizi alan bir çok insan başarılı olma yolunda çok büyük adımlar attılar.

 

 

Kalıcı makyaj bölümünde özellikle 3D mikroblading üzerine yoğunlaşıp daha güzel bakışlar ile kadınları mutlu etmeye yönelik çalıştık. Bu konuda da başarılı olduğumuzu danışanlarımız söylüyor.Özellikle istagram hesaplarımız @orcunyildizhairandbeautycenter ve @sacsimulasyonumerkezi memnuniyet ifadesi ve beğenisi geri bildiriminde bulunan danışanlarımız ile dolup taştı.

 

Kalıcı Makyaj konusunda her zaman titiz ve hassa davranmışlığımızla bilindik. Boyalarımız en kaliteli ve doğal boyalardan oluşur.Cihazlarımız teknolojinin son halkası ile değişim gösterir. Eğitim konusu bizim için çok önemlidir her zaman kendimizi güncellemek zorundayız.

 

 

 

Orçun Yıldız Kuaför ve Güzellik Hizmetleri İletişim

www.orcunyildiz.com.tr

www.orcunyildizguzellikhizmetleri.com

İstagram:

@orcunyildizhairandbeautycenter

@sacsimulasyonmerkezi

Gsm

05304909057

 

 

 

3 yorum

  • Long time supporter, and thought I’d drop a comment.

    Your wordpress site is very sleek – hope you don’t mind me asking what theme you’re using?

    (and don’t mind if I steal it? :P)

    I just launched my site –also built in wordpress
    like yours– but the theme slows (!) the site down quite a bit.

    In case you have a minute, you can find it by searching for “royal cbd” on Google (would
    appreciate any feedback) – it’s still in the works.

    Keep up the good work– and hope you all take care
    of yourself during the coronavirus scare!

  • Kayahan Kaya

    Gerçekten de harikasınız. Bulduğum her platformdan size duygularımı paylaşmak istiyorum. Mükemmelsiniz.
    Sayenizde özgüvenimi kazandım tekrardan. ☺️☺️🙏🙏

Bir cevap yazın