Saç Simülasyonu forum

Saç Simülasyonu yaptırmadan önce sürekli araştırma yapanların aklımda bir kaç soru beliriyor. Bunlardan başlıcaları şunlar;

1- Saçlarıma zarar verir mi?

2- Sonradan renk değiştirir mi?

3- Kalıcılık süresi nedir?

4- Bu işlem sonrası yapılan saçlar uzar mı?

5- Cerrahi bir işlem midir? iyileşme süreci nasıl?

Bunlara bazen çok farklı cevaplar alabilirsiniz. Ben şimdi size kısa ve öz cevap vermeye çalışacağım. Daha detaylı bilgi için Orçun Yıldız Saç Simülasyon Merkezine ulaşabilirsiniz.

1- Saçlara zarar vermez. Cihazlarımız iğnelerimiz ve boyalarımız tamamen saç Simülasyonu için özel geliştirilmiş ürünlerdir. Epidermis tabakası yani cildin en üst tabakası olan ölü tabakada işlem yapmaktayız. Saç köklerine yakın bile değil.

2-Saç Simülasyonu için geliştirilmiş lisansli ürünler ve eğitimli uzmanlar tarafından yapıldığı takdirde renk değişimi söz konusu olmaz.

3- Boyanın kalıcılık süresi 2 ile 5 yıl arasında değişim göstermektedir. Buda ciltten cilde farklılık gösterdiği anlamına gelir. 5 yılın üzerine çıkabildiği gibi 2 yılın altına da inebilir.

4- Bu işlem sonrası saç eklemesi olmaz sadece saç görüntüsü olur. Buda daha yoğun bir görüntü sağlar ama saç Ekim’i değildir uzama yapmaz.

5- Cerrahi bir işlem değildir. Yaptırdığınız gün çıkıp kendi düğününüzde rahatça göbek atabilirsiniz.

1 Yorum

Bir cevap yazın